Opruimpraktijk De Waard - Leerdam
Miriam 06 - 44 81 08 45
info@opruimpraktijkdewaard.nl

Kennismaken

Kennismaken

Ik ben Miriam de Waard, getrouwd en heb drie prachtige kinderen.
Samen wonen we in een mooi stadje aan de Linge.

Hoe het begon
Als kind genoot ik al van opruimen. Kwam er visite bij mijn ouders en vond ik de woonkamer niet netjes opgeruimd, dan ging ik aan de slag! Zelfs de kasten in de slaapkamer van mijn zus werden regelmatig door mij opgeruimd en opnieuw ingedeeld.

Perfecte combinatie
Toen ik de HBO- opleiding voor Professional Organizer voor Particulieren van de Huishoudcoach® tegen kwam, wist ik het. Dit is precies wat bij mij past! Deze studie gecombineerd met mijn passie voor opruimen en organiseren, maakt dat ik jou daar op een professionele en effectieve manier mee kan helpen.

Opruimpraktijk De Waard
Na een loopbaan in de reisbranche en een korte tijd in de zorg, ben ik nu Professional Organizer en opruimcoach bij Opruimpraktijk De Waard. Ik word pas rustig in mijn hoofd, als mijn omgeving is opgeruimd. Soms lastig, maar ook handig, want ondertussen ben ik bedreven in het (re)organiseren van kasten, ruimtes, administraties en agenda’s. Ik ben het liefst praktisch bezig, met een concreet resultaat.

Verdieping
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn vak, volg ik geregeld trainingen en neem ik deel aan themadagen bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Zo kan ik jou met de juiste kennis helpen.

Motto
Ik kijk er naar uit samen aan de slag te gaan, zodat jij weer tevreden in je huis kunt rondkijken en meer rust, ruimte en overzicht ervaart.

Mijn motto is: Lukt (of wil je) het niet alleen? Dan doen we het samen!